Nuci Picante De Rozmarin
Nuci picante de rozmarin necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 293 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci de caju, sare kosher, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rozmarin Picant Nuci Mixte, Nuci picante cu usturoi prăjit , ceapă eșalotă și rozmarin, și Rozmarin Picant Prăjite Nuci / Cocktail Nibbles.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Într-un bol mediu, bateți albusul de ou și sare doar până se spumează.
Adăugați siropul de arțar, rozmarinul și ardeiul cayenne. Se amestecă nucile și semințele de floarea soarelui și se aruncă până se acoperă.
Întindeți amestecul de nuci pe foaia de copt pregătită într-un singur strat.
Coaceți până când nucile sunt crocante și se rumenesc, 20 până la 25 de minute, amestecând la jumătatea drumului.
Lăsați să se răcească înainte de servire sau depozitare.