Nuci Pecan Condimentate
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și hor d ' oeuvre vegetarian? Pecanele condimentate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 355 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de albus de ou, ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Nuci Pecan Condimentate, Nuci Pecan Condimentate, și Nuci Pecan Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți albușul de ou într-un castron mare până se spumează.
Adăugați nuci pecan și amestecați până când sunt acoperite uniform cu albus de ou.
Se amestecă împreună zahărul și următoarele 4 ingrediente până se omogenizează; presărați amestecul de zahăr uniform peste nuci pecan; se amestecă ușor până când nucile pecan sunt acoperite uniform.
Întindeți nucile pecan într-un singur strat într - o tigaie cu role de jeleu de 15 x 10 inci, ușor unsă cu folie de aluminiu.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când pecanele sunt prăjite și uscate, amestecând o dată după 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 30 de minute sau până se răcește complet.
Notă: păstrați nucile pecan într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar la temperatura camerei până la 3 zile sau congelați până la 3 săptămâni.