Nuci de pin și Frittata Endive cu Crackling

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Nuci de pin și Frittata Endive cu Crackling ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 732 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper, slănină de rață, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Salată caldă belgiană de andive și nuci de pin, și Salată de rucola-Endive cu nuci de pin cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 8 inci, redați pielea de rață sau slănina la foc mediu până la cracklinguri crocante.
Scoateți și puneți deoparte pe prosoape de hârtie și turnați toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de rață.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie (aproximativ 8 până la 10 minute).
Adăugați nuci de pin și endive și gătiți 2 minute până când endivele s-au înmuiat.
Se adaugă ouăle și brânza și se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine cu amestecul de nuci de pin. Lăsați ouăle să se așeze pe fund gătind fără a agita 2 minute și puneți-le în cuptor. Gătiti 8 până la 9 minute sau până când ouăle s-au setat, dar nu sunt uscate.
Scoateți din cuptor, răsturnați pe placă și lăsați să se răcească.
Pentru a servi simplu, felie în pene ca o plăcintă și servi, stropirea peste nuci de pin și jumări sau de a folosi ca contorno pentru rață umplute gât fel de mâncare.