Nuci amestecate condimentate este un fără gluten și prietenos cu FODMAP marinada. O porție conține 1047 calorii, 28G de proteine, și 84G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,17 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci, piper cayenne, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Nuci Amestecate Condimentate, Nuci Amestecate Condimentate, și Nuci Amestecate Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F. tapetați 2 foi mari de copt cu folie sau pergament. Ungeți ușor și dați deoparte. Poziționați un raft în centrul cuptorului. Într-un castron mare, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat zahărul, bătând la o textură slabă, asemănătoare meringuelike. Bateți în condimentul Old Bay, sosul Worcestershire, pudra de chili, cayenne și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Old Bay Condimente
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați nucile și untul și amestecați bine pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Adăugați parmezanul și amestecați din nou. Împărțiți nucile între foile de copt, răspândind uniform într-un singur strat. Prăjiți timp de 30 până la 40 de minute până la un maro auriu (nu lăsați nucile să se întunece prea mult), rotind foile în timpul gătitului pentru o prăjire uniformă. Căptușiți o suprafață de lucru cu folie sau pergament. După scoaterea piulițelor din cuptor, glisați-le imediat pe folie sau pergament. Se răcește complet. A se păstra, la frigider, într-un recipient etanș până la 3 săptămâni.