Nuc măr-piersic crocant cu scorțișoară-zahăr brun Crumble
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați nuca măr-piersică crocantă cu scorțișoară-zahăr brun. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 81 cenți pe porție. Un amestec de zahăr granulat, unt, mere delicioase aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fructe de mere de afine crocante cu zahăr brun scorțișoară Crumble, Caserola de pâine prăjită franceză cu zahăr brun-Crumble de nucă, și Zahăr Brun Caramel Fulgi De Ovăz Cookie Peach Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.Ungeți vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de scurtare sau gătit.
Într-un castron mare, aruncați mere, piersici și zahăr granulat.
Se toarnă în vasul de copt. În același castron, amestecați ovăzul, zahărul brun, făina și scorțișoara.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă nucile.
Coaceți 30 de minute sau până când toppingul este auriu și fructele sunt fragede. Se răcește 15 minute.