Nu ya mama lui sos de stridii

Nu ya mama lui sos de stridii
Nu ya mama lui sos de stridii este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 264 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pansamentul de pâine de porumb al mamei, Mama Mac e foarte umed salvie Dressing, și Sos De Stridii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 9x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul, oregano, cimbru, sare, piper negru și piper cayenne până se combină și se amestecă ușor în stridii. Gatiti, amestecand des, pana cand marginile stridiilor incep sa se onduleze, aproximativ 8 minute. Se amestecă firimiturile de pâine și lichidul de stridii rezervat până când umplutura este bine combinată. Îndepărtați ușor umplutura în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Forme De BrioșeForme De Brioșe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
3
Presărați umplutura cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este maro auriu, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista