Nu Tam-Tam Gheață Mexican (Raspado)
Nu tam-tam gheață Mexican (Raspado) este un fără gluten și vegan farfurie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 43 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 13 minute. Dacă aveți Mango, coajă de portocală, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nu-Tam-Tam Mexican Stratificat Dip, Nu-Tam-Tam Ham Patties, și Nu-Tam-Tam De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Sirop: într-o oală mică, aduceți apa și zahărul la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand constant, pana cand zaharul este complet dizolvat.
Se scoate de pe foc și se răcește ușor.
Adăugați căpșunile, mango, coaja de portocală, ardei iute și siropul simplu într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se răcește complet.
Se toarnă amestecul într-o tigaie de 9 x 13 inci. Congelați până când este ferm, cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Răzuiește cu o furculiță și lingură în pahare mici sau căni și servește imediat.