Nu Tam-Tam Gheață Mexican (Raspado)

Nu Tam-Tam Gheață Mexican (Raspado)
Nu tam-tam gheață Mexican (Raspado) este un fără gluten și vegan farfurie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 43 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 13 minute. Dacă aveți Mango, coajă de portocală, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nu-Tam-Tam Mexican Stratificat Dip, Nu-Tam-Tam Ham Patties, și Nu-Tam-Tam De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Sirop: într-o oală mică, aduceți apa și zahărul la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand constant, pana cand zaharul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scoate de pe foc și se răcește ușor.
1
Adăugați căpșunile, mango, coaja de portocală, ardei iute și siropul simplu într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul într-o tigaie de 9 x 13 inci. Congelați până când este ferm, cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Răzuiește cu o furculiță și lingură în pahare mici sau căni și servește imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 13 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista