Nu-Neiman-Marcus Cookie
Nu-Neiman-Marcus Cookie este un vegetarian desert. Această rețetă servește 32. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 287 calorii. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, nuci, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Neiman Marcus $ 250 Cookie, Neiman Marcus Cookie, și Infamul Neiman Marcus Cookie… pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți ovăzul pe o foaie de copt căptușită cu folie și coaceți la 350 de grade F. timp de aproximativ 8 minute sau până la prăjit. Repetați cu nucile, coaceți timp de 7 minute sau până se prăjesc.
Lăsați ovăzul și nucile să se răcească complet.Ridicați căldura cuptorului la 375 de grade F. măcinați ovăzul într-un blender pentru robotul de bucătărie și tocați nucile. Măcinați butterscotch-ul morsels.In un bol mare de amestecare folosind un mixer electric, bateți untul până devine cremos.
Adăugați ambele zaharuri și continuați să bateți până când sunt cremoase. Bate în vanilie. Reduceți viteza la mediu scăzut și bateți ouăle, pe rând. Bateți bicarbonatul de sodiu și praful de copt.Când este complet amestecat, adăugați făina treptat, amestecând manual, până se încorporează. Se amestecă ovăzul măcinat, nucile tocate și bucățile de butterscotch măcinate.Împărțiți aluatul în 32 de secțiuni uniforme și rulați în bile. În acest moment, puteți coace cookie-urile imediat sau puteți pune bilele în formă într-o pungă de congelator și înghețați până când sunt gata de utilizare.Aranjați aproximativ 8 bile de aluat pe o foaie mare de biscuiți fără grăsime. Apăsați ușor în jos pentru a face cercuri.
Coaceți un raft central la 375 timp de 10 până la 12 minute sau până când cookie-urile apar setate și maro deschis în jurul marginilor.
Lăsați să se răcească pe foaia de cookie timp de 5 minute, apoi transferați cu grijă într-un raft și lăsați să se răcească complet.