Nu-Mizerie Friptură Fajitas

Nu-mizerie friptură Fajitas este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 497 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru valentin zi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cilantro, ardei gras, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Fajitas de Carne (friptură Fajitas), Steak Fajitas, și Steak Fajitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic, amestecând cu un bici; se toarnă într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați friptura, ardeiul gras și ceapa; sigilați punga și marinați la frigider cel puțin 6 ore, întorcând punga ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 45
Transferați amestecul de friptură într-o pungă de folie grea care a fost acoperită cu spray de gătit.
Așezați punga pe o tigaie cu jeleu sau pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 40 de minute.
Pentru a servi, tăiați cu grijă o fantă în pungă.
Presărați amestecul de friptură uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și cilantro; aruncați bine. Împărțiți amestecul uniform între tortilele de făină.
Serviți cu smântână fără grăsimi, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah