Nu Frământa Pizza Bianca

Nu Frământa Pizza Bianca
Nu frământă Pizza Biancan este un vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 62g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 2305 calorii. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 196 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Nucă De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pizza Bianca Dip, Pizza Bianca, și Pizza Bianca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, sarea și drojdia într-un castron mare și amestecați împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați apă și amestecați cu o lingură de lemn până când nu rămâne făină uscată. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
A doua zi, făinați ușor aluatul și mâinile. Răzuiți aluatul din vas pe o bucată de hârtie pergament bine făinată, așezată în interiorul unei foi de copt cu margini și pliați ușor aluatul într-o pată uniformă în centru. Se pudrează cu făină și se acoperă cu un prosop de bucătărie curat. se lasă să crească la temperatura camerei până aproape dublat în volum, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Cu 30 de minute înainte de coacere, reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie, așezați o piatră de copt pe el (sau un teanc dublu de foi de copt cu margini) și preîncălziți cuptorul la 550 de grade F. întindeți ușor aluatul într-o formă uniformă dreptunghiulară (nu ar trebui să-l ridicați). Îndepărtați cu atenție suprafața superioară cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare de mare grosieră și rozmarin dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
6
Transferați întreaga foaie de copt cu aluat pe piatra de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
7
Coaceți timp de 5 minute doar până când pizza este ușor fermă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor și transferați pizza într-o coajă de pizza. Aruncați hârtia pergament. Întoarceți pizza pentru a coace direct pe piatra de copt până când se rumenesc, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați pe o tăietură mare, tăiați în 8 sau 12 felii dreptunghiulare și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate43
Revista