Nu este nici un lucru Darta aripa de pui
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și דל פחמימות,? Nu este Nimic, dar o aripă de pui ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 759 calorii, 47G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați aripi de pui, unt, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Nu este nici un lucru copane de pui, Usturoi Butta Aripi Calde, și Cupe De Arahide Butta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mediu, combinați toate condimentele.
Scoateți și rezervați 2 linguri de amestec. Clătiți aripile și uscați-le.
Adăugați aripile în castron cu amestecul de condimente și amestecați pentru a acoperi bine. Acoperiți ușor și refrigerați timp de 1 până la 2 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare cu căldură directă și indirectă sau preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pentru grătar: gătiți aripile la foc direct până când sunt bune și crocante, aproximativ 15 până la 25 de minute. Întoarceți-le și puneți-le pe căldură indirectă, întorcându-le frecvent, după cum este necesar.
Metoda cuptorului: aliniați o foaie de copt cu un suport de sârmă antiaderent. Aranjați aripile pe raft și coaceți-le timp de 45 până la 55 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului.
În timp ce aripile se prăjesc, într-o cratiță medie la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline, usturoiul și jalapeno.
Se sotează 1 minut, amestecând constant.
Adăugați cele 2 linguri rezervate din amestecul de condimente și 12 uncii de sos fierbinte. Aduceți la foc mic, adăugați untul, oțetul și sucul de lămâie. Țineți cald până când este gata de servit.
Când sunteți gata de servit, adăugați aripile într-un bol mare de servire, turnați sosul și aruncați.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.