Nu Coace Dulce Marie Baruri
Rețeta nu se pot face bare Marie dulci în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă face 24 de porții cu 152 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes are 51 de fani. Un cuplu de oameni plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână cereale de orez, unt, chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Marie ' s Chicken Bake, Marie ' s Chicken Bake, și Bare de unt de arahide dulci și sărate fără coacere.
Instrucțiuni
Pregătiți un vas de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit.
Gatiti si amestecati untul de arahide, siropul de porumb, zaharul brun si untul impreuna intr-o cratita mare la foc mediu-mic pana la fierbere. Îndoiți cerealele de orez crocante și arahidele în amestecul de unt de arahide; apăsați în vasul de copt pregătit.
Presărați chipsuri de ciocolată uniform peste partea superioară a amestecului fierbinte.
Lăsați chipsurile de ciocolată să se topească; întindeți ciocolata deasupra într-un strat uniform.
Se da la frigider pana se intareste amestecul, aproximativ 1 ora.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.