Noul Sos Mexican Roșu Chile
Noul sos mexican roșu Chile este un fără gluten, fără lactate și vegetarian sos. O porție conține 29 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână ceapă, cățel de usturoi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Noul Sos Mexican Roșu Chile, și Marinada și sosul mexican Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Adăugați pudră de chile și usturoi; saut 1 minut. Se amestecă roșiile și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.