Noua Anglie Haroset

Noua Anglie Haroset
New England Haroset este un fără gluten, primar și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână mere, nuci măcinate, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Haroset Turcesc, Harosetul Persan, și Haroset Marocan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă nucile măcinate. Refrigerați 2 ore într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista