North Carolina-stil BBQ tras-sandwich-uri de porc

North Carolina-stil BBQ tras-sandwich-uri de porc
North Carolina-stil BBQ tras-sandwich-uri de porc ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 605 calorii, 48G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, oțet de cidru, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Carolina de Nord-stil BBQ tras carne de porc, Carolina De Nord Stil Tras Carne De Porc, și Carne De Porc Trasă În Stil Carolina De Nord pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți găuri mici pe umărul de porc cu un cuțit subțire ascuțit și chestii în căței de usturoi. Frecați carnea peste tot cu agitarea Memphis; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Umăr De PorcUmăr De Porc
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Pregătiți un grătar în aer liber cu foc indirect la foc mediu, cu un amestec de brichete și cărbune din lemn de esență tare în jumătate din grătar. Setați grătarul peste cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați carnea de porc, cu pielea în sus, într-o tigaie de aluminiu cu aproximativ 1 1/2 căni de apă pe partea mai rece a grătarului. Aruncați 1 cană de așchii de lemn înmuiate și scurse pe cărbuni și acoperiți grătarul, asigurându-vă că orificiile de aerisire ale capacului sunt direct peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Când cărbunii se răcesc la foc mediu-mic, preîncălziți un coș de fum-plin de brichete fierbinți și cărbune din lemn de esență tare. Ori de câte ori fumul se oprește din orificiile de aerisire, aproximativ în fiecare oră, adăugați mai mulți cărbuni fierbinți și 1 cană de așchii de lemn înmuiate și drenate la foc. Scopul este de a menține un foc mediu, fumos (dar nu vă faceți griji dacă este mai fierbinte atunci când se adaugă cărbuni și se răcește în timp ce preîncălziți cărbunii). Rotiți carnea de porc atunci când adăugați cărbuni, astfel încât să gătească uniform. Gătiti carnea până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 180 de grade F, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Puneți deoparte 1 litru de sos de grătar cu oțet în stil Carolina de Nord. Odată ce carnea de porc atinge 180 de grade F, începeți să ștergeți întreaga suprafață a cărnii la fiecare 20 de minute cu o parte din sosul rămas și picăturile de tigaie. Continuați să gătiți carnea de porc, acoperind grătarul între ștergere, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 200 de grade F, cu aproximativ 1 până la 2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Îndepărtați pielea exterioară și aruncați-o.
8
Tăiați bucăți mari din os și tăiați, folosind 2 furci sau degetele (când este suficient de rece pentru a atinge) sau tocați. Aruncați cu aproximativ 1 cană de sos de grătar rezervat pentru fiecare 3 căni de carne. Puneți carnea de porc în rulourile moi și serviți cu murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Bateți boia de ardei, zahărul brun, oregano, usturoiul, pudra de ancho, sarea și sarea de țelină într-un bol mic. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat timp de până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Încălziți oțetul și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu până când zahărul se dizolvă. De pe foc, amestecați ketchup-ul, mierea, sarea, ardeiul roșu și ardeiul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista