Norocos 7 strat Dip durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 602 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 3,81 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de scump. 901 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită avocado, fasole prăjită, roșii de prune și scallions. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încearcă Norocos 7 Strat Dip, Tex - Mex Dip Aka Dip Cu Șapte Straturi, și "Foarte multe" Strat Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți fasolea prăjită într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu și condimentați cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați fasolea într-o caserolă mică și adâncă. Racla pan curat cu spatula de cauciuc și a reveni la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați puțin ulei de măsline extravirgin în tigaie și ridicați focul la mare. Când uleiul fumează, adăugați scallions și le căutați, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați salsa verde la scallions și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6
Adăugați coriandru, îndepărtați salsa de pe foc și strat deasupra boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Toppinguri, Opționale
Dientes De Ajo
7
Întoarceți aceeași tigaie în aragaz, reduceți focul la mediu și adăugați fasole neagră, încălziți și condimentați cu chimen, strat deasupra salsei verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Can) Canned Salsa Verde
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
8
Acoperiți fasolea neagră cu un strat de salsa chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dientes De Ajo
9
Se amestecă smântână coaja de tei și sucul și se întinde deasupra salsei chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dientes De Ajo
10
Combinați carnea a 2 avocado coapte cu usturoi, suc de lămâie, jalapeno și sare pentru a forma un guacamole gros. Acoperiți salsa cu guacamole.
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.