Nopales & Salată De Sfeclă Verde
Nopales & salata de sfeclă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă aurie, oțet de vin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui, Salsan verde și Nopale, Carne De Porc Verde Chile Posole Tocană Cu Nopales, și Provocare tocată: Nopale, ardei iute verzi, caju și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți, curățați și tăiați sfecla în pene subțiri cât este încă caldă. Se îmbracă ușor cu oțet de vin alb și ulei aromat; se presară sare și piper. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc și cele mai înalte.
Vezi tehnica de preparare a Nopalelor.
Aruncați fâșiile de cactus cu uleiul, sarea și piperul și așezați-le pe două foi de copt foil0lined în straturi uniforme. Cu o tavă pe fiecare raft, prăjiți timp de 20 până la 25 de minute, schimbând tăvile la jumătatea drumului, până când marginile benzilor sunt clare și culoarea este verde mohorât. Fâșiile se vor micșora ușor și vor fi uscate.
Într-un castron mediu, combinați fâșiile nopale, sfecla și ceapa roșie.
Stropiți cu vinetă de maghiran și lăsați să stea 15 minute pentru a combina aromele.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.