No-tam-tam sunca & CR ampermalme fra tartă cu sânge

No-tam-tam sunca & CR ampermalme fra tartă cu sânge
No-tam-tam ham & CR ampermorme fra tartă de la 6che necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 717 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pătrunjel cu frunze plate, ou, CR aproxumme fra FRA și șuncă friptă. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Tarta de ciocolata cu CR ampermormme fra ampermormche & zmeură, Somon Afumat Cr Ampermme Fra Tartă Cu, și Elderflowers Cr Ampermalme Fra Ampermetroche Tartă Cu Căpșuni Britanice sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Puneți produse de patiserie pe o foaie de copt și marcați o linie de aproximativ 3 cm în interior pentru a crea o margine. Cu o furculiță, înțepați numai în interiorul chenarului.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
3
Periați peste tot cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Coaceți patiseria timp de 12 minute până când a crescut bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Întindeți creme fraiche în chenarul de patiserie, condimentați cu piper și reveniți la cuptor pentru încă 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Scoateți din cuptor când este bine colorat, drapați șunca feliată, apoi presărați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Se servește cu o salată prăjită de legume sau roșii și ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista