No-Cook Butterscotch-Tort Strat De Migdale
No-Cook Butterscotch - Tort strat de migdale este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping biciuit, migdale tăiate, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Cu Strat De Biscuiți Butterscotch, Gatiti cartea: tort cu strat de lamaie cu glazura Campari, și Tort Cu Strat De Migdale De Caise.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de budincă conform instrucțiunilor pachetului folosind 1 cană de lapte fără grăsimi. Acoperiți și răciți 10 până la 15 minute sau până când este ferm. Îndoiți 1 cană topping biciuit în budincă.
Scoateți tortul din tigaia cu pâine și feliați tortul pe lungime în 4 felii.
Periați crema de cafea uniform pe fiecare felie. Întoarceți 1 felie de tort în partea de jos a tăvii de pâine; top cu 1/2 cană amestec de budincă, răspândindu-se la marginea feliei. Repetați procesul cu feliile de tort rămase și amestecul de budincă, terminând cu budinca. Se acoperă cu 1 cană rămasă biciuită.
Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Se presară cu migdale prăjite chiar înainte de servire.