Nikuman (Baozi)

Nikuman (Baozi)
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Nikuman (Baozi) ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 580 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, burtă de porc, sos oy și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Nikuman / Butaman / Chiflă De Porc, Ciuperci Baozi, și Chifle de porc aburite (baozi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul, drojdia și praful de copt împreună în vasul unui mixer, apoi adăugați apa și uleiul și combinați. Când ingredientele sunt combinate, aplicați vasul pe un mixer prevăzut cu un cârlig de aluat și frământați până când aluatul este elastic și strălucitor. De asemenea, puteți frământa aluatul cu mâna dacă nu aveți un mixer.Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați vasul într-un loc cald și lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii sale (aproximativ 1 oră).În timp ce așteptați ca aluatul să crească, faceți umplutura. Sautați ceapa și scallions cu uleiul de susan la foc mediu până la translucid, dar nu rumenit. Puneți-le deoparte pentru cool.In un castron, combinați burta de porc, carnea de porc măcinată, ciupercile shiitake, ghimbirul, sosul de stridii, sosul de soia, sake-ul, zahărul, piperul negru, amidonul de porumb și albușul de ou și frământați bine cu mâinile (sunt recomandate mănușile), adăugați ceapa răcită și continuați să frământați până când carnea este strălucitoare și bine combinată.Puneți aluatul și rotiți-l într-un buștean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos De StridiiSos De Stridii
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Burtă De PorcBurtă De Porc
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Tăiați buștenul în 8 bucăți uniforme și formați fiecare piesă într-o bilă. Distanțați bilele pe o foaie de copt și acoperiți-le cu un prosop umed pentru a nu se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Lasă aluatul să se odihnească 10 minute.Folosiți un cuțit ascuțit pentru a împărți umplutura de carne în 8 bucăți. Aplatizați o bucată de aluat pe un pătrat de pergament până când are aproximativ dimensiunea bucății de hârtie, apoi scoateți 1/8 din umplutura de carne pe mijlocul aluatului.Ciupiți o margine a aluatului cu mâna dreaptă și răsuciți-o în sus spre centrul cocului. Folosiți mâna stângă pentru a ține clapeta în poziție. Repetați de aproximativ 10 ori, aducând întotdeauna clapeta până la mâna stângă și ciupind împreună cu clapele trecute. Acoperiți chiflele finite cu un prosop umed pentru a nu le usca. Umpleți un abur cu apă și fierbeți apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați câteva chifle în coșul cu aburi, având grijă să nu-l supraaglomerați, deoarece chiflele se vor extinde. Coborâți coșul cu aburi în vasul cu apă clocotită. Acoperiți aburul cu un prosop umed și acoperiți cu un capac. Acest lucru împiedică condensarea aburului pe capac și picurarea pe chifle. Îndoiți clapele atârnate ale prosopului înapoi pe capac pentru a preveni arderea prosopului. Aburiti chiflele timp de 15 minute. În funcție de configurația aburului, poate dura puțin mai mult timp, așa că împărțiți unul deschis la 15 minute pentru a vă asigura că este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Serviți nikuman cu muștar picant, sos fierbinte sau oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista