Nikuman (Baozi)

Nikuman (Baozi)
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Nikuman (Baozi) ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 580 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, burtă de porc, sos oy și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Nikuman / Butaman / Chiflă De Porc, Ciuperci Baozi, și Chifle de porc aburite (baozi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul, drojdia și praful de copt împreună în vasul unui mixer, apoi adăugați apa și uleiul și combinați. Când ingredientele sunt combinate, aplicați vasul pe un mixer prevăzut cu un cârlig de aluat și frământați până când aluatul este elastic și strălucitor. De asemenea, puteți frământa aluatul cu mâna dacă nu aveți un mixer.Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați vasul într-un loc cald și lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii sale (aproximativ 1 oră).În timp ce așteptați ca aluatul să crească, faceți umplutura. Sautați ceapa și scallions cu uleiul de susan la foc mediu până la translucid, dar nu rumenit. Puneți-le deoparte pentru cool.In un castron, combinați burta de porc, carnea de porc măcinată, ciupercile shiitake, ghimbirul, sosul de stridii, sosul de soia, sake-ul, zahărul, piperul negru, amidonul de porumb și albușul de ou și frământați bine cu mâinile (sunt recomandate mănușile), adăugați ceapa răcită și continuați să frământați până când carnea este strălucitoare și bine combinată.Puneți aluatul și rotiți-l într-un buștean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos De StridiiSos De Stridii
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Burtă De PorcBurtă De Porc
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Tăiați buștenul în 8 bucăți uniforme și formați fiecare piesă într-o bilă. Distanțați bilele pe o foaie de copt și acoperiți-le cu un prosop umed pentru a nu se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Lasă aluatul să se odihnească 10 minute.Folosiți un cuțit ascuțit pentru a împărți umplutura de carne în 8 bucăți. Aplatizați o bucată de aluat pe un pătrat de pergament până când are aproximativ dimensiunea bucății de hârtie, apoi scoateți 1/8 din umplutura de carne pe mijlocul aluatului.Ciupiți o margine a aluatului cu mâna dreaptă și răsuciți-o în sus spre centrul cocului. Folosiți mâna stângă pentru a ține clapeta în poziție. Repetați de aproximativ 10 ori, aducând întotdeauna clapeta până la mâna stângă și ciupind împreună cu clapele trecute. Acoperiți chiflele finite cu un prosop umed pentru a nu le usca. Umpleți un abur cu apă și fierbeți apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Așezați câteva chifle în coșul cu aburi, având grijă să nu-l supraaglomerați, deoarece chiflele se vor extinde. Coborâți coșul cu aburi în vasul cu apă clocotită. Acoperiți aburul cu un prosop umed și acoperiți cu un capac. Acest lucru împiedică condensarea aburului pe capac și picurarea pe chifle. Îndoiți clapele atârnate ale prosopului înapoi pe capac pentru a preveni arderea prosopului. Aburiti chiflele timp de 15 minute. În funcție de configurația aburului, poate dura puțin mai mult timp, așa că împărțiți unul deschis la 15 minute pentru a vă asigura că este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Serviți nikuman cu muștar picant, sos fierbinte sau oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista