Nikuman (Baozi)
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Nikuman (Baozi) ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 580 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, burtă de porc, sos oy și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Nikuman / Butaman / Chiflă De Porc, Ciuperci Baozi, și Chifle de porc aburite (baozi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul, drojdia și praful de copt împreună în vasul unui mixer, apoi adăugați apa și uleiul și combinați. Când ingredientele sunt combinate, aplicați vasul pe un mixer prevăzut cu un cârlig de aluat și frământați până când aluatul este elastic și strălucitor. De asemenea, puteți frământa aluatul cu mâna dacă nu aveți un mixer.Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron și acoperiți cu folie de plastic.
Așezați vasul într-un loc cald și lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii sale (aproximativ 1 oră).În timp ce așteptați ca aluatul să crească, faceți umplutura. Sautați ceapa și scallions cu uleiul de susan la foc mediu până la translucid, dar nu rumenit. Puneți-le deoparte pentru cool.In un castron, combinați burta de porc, carnea de porc măcinată, ciupercile shiitake, ghimbirul, sosul de stridii, sosul de soia, sake-ul, zahărul, piperul negru, amidonul de porumb și albușul de ou și frământați bine cu mâinile (sunt recomandate mănușile), adăugați ceapa răcită și continuați să frământați până când carnea este strălucitoare și bine combinată.Puneți aluatul și rotiți-l într-un buștean.
Tăiați buștenul în 8 bucăți uniforme și formați fiecare piesă într-o bilă. Distanțați bilele pe o foaie de copt și acoperiți-le cu un prosop umed pentru a nu se usca.
Lasă aluatul să se odihnească 10 minute.Folosiți un cuțit ascuțit pentru a împărți umplutura de carne în 8 bucăți. Aplatizați o bucată de aluat pe un pătrat de pergament până când are aproximativ dimensiunea bucății de hârtie, apoi scoateți 1/8 din umplutura de carne pe mijlocul aluatului.Ciupiți o margine a aluatului cu mâna dreaptă și răsuciți-o în sus spre centrul cocului. Folosiți mâna stângă pentru a ține clapeta în poziție. Repetați de aproximativ 10 ori, aducând întotdeauna clapeta până la mâna stângă și ciupind împreună cu clapele trecute. Acoperiți chiflele finite cu un prosop umed pentru a nu le usca. Umpleți un abur cu apă și fierbeți apa.
Așezați câteva chifle în coșul cu aburi, având grijă să nu-l supraaglomerați, deoarece chiflele se vor extinde. Coborâți coșul cu aburi în vasul cu apă clocotită. Acoperiți aburul cu un prosop umed și acoperiți cu un capac. Acest lucru împiedică condensarea aburului pe capac și picurarea pe chifle. Îndoiți clapele atârnate ale prosopului înapoi pe capac pentru a preveni arderea prosopului. Aburiti chiflele timp de 15 minute. În funcție de configurația aburului, poate dura puțin mai mult timp, așa că împărțiți unul deschis la 15 minute pentru a vă asigura că este gătit.
Serviți nikuman cu muștar picant, sos fierbinte sau oțet.