Nicoise de ton la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 7,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 651 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, capere, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bine. Încercați Nicoise Ton La Gratar, Ton La Gratar Ni Unixcoise, și Fripturi De Ton Ni Unixcoise La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru glazură: într-o cratiță mică la foc mediu, gătiți Chianti, oțet și zahăr timp de 20 până la 30 de minute sau până la reducerea cu 80% a volumului total. Țineți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chianti
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează fripturile cu sare și piper pe ambele părți și adaugă în tigaia fierbinte în 2 loturi. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute. Întoarceți fripturile, reduceți căldura la mediu-mare și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți fripturile din tigaie și lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați fripturile pe părtinire, grosime de 1 inch. Rezervați tigaia pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Adăugați roșiile, caperele, măslinele, usturoiul, busuiocul și pătrunjelul în tigaie și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați orzo și spanac și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Se ia de pe foc și se amestecă untul pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Pentru a servi: lingurați orzo-ul pe farfurii, acoperiți cu ton, parmezan și pancetta și stropiți cu glazura Chianti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Chianti
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Tinga Rio Reserve Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.