Nicoise De Somon Afumat Din Alaska Cu Brânză Feta Mărunțită
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Nicoise de somon afumat din Alaska cu brânză feta mărunțită ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 552 calorii, 19g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Nicoise De Somon Afumat Din Alaska Cu Alouette Feta Mărunțită, Salată De Somon Afumat Ni Arkosoise, și Salată De Somon Afumat (În Stil Nicoise) pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.