New York Times Cookie-Uri Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată din New York Times. Această rețetă face 12 porții cu 485 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 525 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă din dependența mea de coacere necesită zahăr granulat, făină de pâine, extract de vanillan și ouă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. New York Times Cookie-Uri Cu Ciocolată, New York Times Cookie-Uri Cu Ciocolată, și New York Times Cookie-Uri Cu Ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea intr-un bol. Pune deoparte.
Folosind un mixer prevăzut cu atașament cu palete, unt de smântână și zaharuri împreună până când sunt foarte ușoare, aproximativ 5 minute.
Adăugați ouă, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia. Reduceți viteza la minim, adăugați ingrediente uscate și amestecați până când sunt combinate, 5 până la 10 secunde. Aruncați bucăți de ciocolată și încorporați-le fără a le rupe. Apăsați folia de plastic pe aluat și dați-o la frigider timp de 24 până la 36 de ore. Aluatul poate fi utilizat în loturi și poate fi refrigerat până la 72 de ore.
Când este gata de coacere, Preîncălziți cuptorul la 177° . Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor antiaderent. Pune deoparte.
Scoateți 6 3 movile de aluat de 1/2 uncie (dimensiunea mingilor de golf generoase) pe foaia de copt, asigurându-vă că întoarceți orizontal orice bucăți de ciocolată care se ridică; va face un cookie mai atractiv.
Se presară ușor cu sare de mare și se coace până se rumenesc, dar încă moale, 18 până la 20 de minute.
Transferați foaia într-un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi alunecați cookie-urile pe un alt suport pentru a se răci puțin mai mult. Repetați cu aluatul rămas sau rezervați aluatul, refrigerat, pentru coacerea loturilor rămase a doua zi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "