New Orleans Calas
New Orleans Calas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 3 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 604 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ulei vegetal, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Ciocolata Chip Banana Pâine Plus Dulce Banana Roundup ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Calas, Calas Fried Rice Blinele, și New Orleans Beignets.
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă orezul și 1/4 linguriță. sare. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, 25 până la 30 de minute. (Orezul va fi foarte moale și gros.)
Scoateți din căldură și scurgeți.
Așezați 1 1/2 căni de orez fiert într-un bol, aruncând orezul rămas. Mash orez cu un masher de cartofi 30 de secunde. Se răcește 20 de minute sau până se încălzește.
Se amestecă împreună apă caldă, drojdie și 1 linguriță. zahăr granulat într-o cană de măsurare cu 1 cană; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă amestecul de drojdie în orez. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald (80 până la 85), fără curenți, 8 până la 12 ore.
Se amestecă ouăle în amestecul de orez.
Combinați făina, următoarele 2 ingrediente și restul de 1/2 linguriță. sare. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de orez. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald (80 până la 85), fără curenți, 30 de minute.
Între timp, turnați ulei la adâncimea de 3 inci într-o tigaie adâncă din fontă sau cuptor olandez mare; încălziți la 35
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite în ulei fierbinte și prăjiți, în loturi, 3 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presară cu zahăr pudră și se servește imediat.
Notă: Am testat cu apă Maid orez îmbogățit cu cereale medii.