Nemernic Marinata

Nemernic Marinata
Nemernic marinada este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această marinadă are 556 calorii, 2G de proteine, și 55g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Nemernic Marinata, Pui smucit cu marinată și sos Kikkoman Teriyaki, și Fript nemernic somon cu casă nemernic condimente și o reflecție pe oferindu -.

Instrucțiuni

1
Pulsați toate ingredientele dintr-un robot de bucătărie într-o pastă liberă. Pune pui într - un 9-de 13-in. vasul de copt nereactiv și slather cu amestec peste tot și sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
* Bonetele Scotch, care sunt similare cu habaneros, sunt extrem de fierbinți. Vă sfătuim să purtați mănuși de cauciuc atunci când pregătiți oricare dintre ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
Scotch WhiskyScotch Whisky
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista