Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos wasabi-Lime

Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos wasabi-Lime este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 395 calorii. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, ulei vegetal, mirin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Somon Cu Crustă De Wasabi Cu Sos De Ghimbir Portocaliu, și Burger De Somon Cu Crustă De Semințe De Susan Cu Sos De Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crustați somonul cu semințele de susan negru și presărați sare.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte, apoi adăugați uleiul și peștele. Se fierbe 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte, apoi se scoate pe o farfurie pentru a se odihni.
În timp ce peștele se odihnește, amestecați sucul de lămâie, mirinul, oțetul de vin de orez, sosul de soia și pudra de wasabi.
Feliați peștele în felii de 1/2 inch. Aranjați peștele pe o farfurie și serviți sosul alături.
Se ornează cu o grămadă de arpagic întreg.