Negrese Duble De Ciocolată Cu Glazură De Caramel

Negrese Duble De Ciocolată Cu Glazură De Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Brownies cu ciocolată dublă cu glazură de Caramel. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă servește 32. Un amestec de zară, zahăr, bucăți de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Dublă-Caramel-Fudge Brownies, TWIX olifc7 Bites negrese cu ciocolata Caramel Buttercream glazura, și Samoa negrese umplute cu glazura de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pătrățele de ciocolată cu microunde într-un castron mic pentru microunde la mediu (50% putere) timp de 30 de secunde până la topire (aproximativ 1 1/2 minute Timp total). Se amestecă ciocolata până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Bateți 1 cană de unt și 2 căni de zahăr la viteză medie cu un mixer electric până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați ciocolată topită, bătând doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
5
Adăugați făină și sare, bătând la viteză mică doar până la amestec. Se amestecă vanilia, 1/2 cană de nuci pecan și 1/2 cană de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
6
Întindeți aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se presară cu restul de 1/4 cană de nuci pecan și 1/4 cană de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Nuci PecanNuci Pecan
8
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când este setat. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
9
Topiți 3/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mic. Se amestecă 2 căni de zahăr, lapte bătut, mămăligă, sirop de porumb și bicarbonat de sodiu. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 20-25 de minute sau pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 234 (etapa cu bile moi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Scoateți din căldură și turnați imediat amestecul într-un vas mare de amestecare. Bateți amestecul cu un mixer electric la viteză mare 5 minute sau până când amestecul se îngroașă și începe să-și piardă luciul.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
11
Întindeți glazura de Caramel uniform pe brownies.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Ardei ArbolArdei Arbol
12
[B" notă:"] congelați brânzeturile într-un recipient etanș până la 1 lună.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista