Negrese Cu Ciocolată Albă

Negrese Cu Ciocolată Albă
Ciocolata alba negrese necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 9. Acest desert are 289 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vanilie, biți de caramel de migdale, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Negrese Cu Ciocolată Albă, Negrese Cu Ciocolată Albă, și Negrese Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mic, amestecați frecvent untul și 1 cană de ciocolată albă tocată până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul, ouăle, vanilia și făina până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Presărați bucăți de caramel și restul de 1/3 cană de ciocolată albă uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
5
Coaceți într-un cuptor de 350 până când marginile se simt ferme la atingere și încep să devină o nuanță mai închisă, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Rulați un cuțit între marginea pan și brownie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați să se răcească în tigaie pe un raft, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Tăiați în 9 sau 16 pătrate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista