Negrese Cu Ciocolată Albă
Ciocolata alba negrese necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 9. Acest desert are 289 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vanilie, biți de caramel de migdale, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Negrese Cu Ciocolată Albă, Negrese Cu Ciocolată Albă, și Negrese Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mic, amestecați frecvent untul și 1 cană de ciocolată albă tocată până se topește și se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul, ouăle, vanilia și făina până se omogenizează bine.
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt și făină.
Presărați bucăți de caramel și restul de 1/3 cană de ciocolată albă uniform deasupra.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când marginile se simt ferme la atingere și încep să devină o nuanță mai închisă, 25 până la 30 de minute.
Rulați un cuțit între marginea pan și brownie.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un raft, aproximativ 1 oră.
Tăiați în 9 sau 16 pătrate.