Negrese Cu Cacao
Brownies reteta de cacao ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 16. Acest desert are 139 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pudră de cacao naturală scharffen berger, sare kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cele Mai Bune Brownies De Cacao, Negrese cu cacao, și Negrese Cu Cacao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. Linie an8x8x2 "vas de copt din sticlă cu folie, apăsând ferm în tigaie și lăsând o consolă de 2". Înveliți folia cu spray antiaderent;puneți deoparte mâncarea de copt.
Se topește untul într-o cratiță micăpeste foc mediu.
Bateți zahărul,cacao și sarea într-un castron mediu pentru a combina.
Se toarnă untul într-un flux constant în ingrediente uscate,amestecând constant pentru a se amesteca.
Adăugați ouăle unulla un moment dat, bătând energic pentru aamestecați după fiecare adăugare.
Adăugațifăină și amestecați până când se combină(nu amestecați prea mult). Răzuiți bateria în tigaia pregătită; blat neted.
Coaceți până când blatul începe să crape și o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, 25-30 de minute.
Transferați tigaia într-o grătar;lăsați să se răcească complet în tigaie. Folosind consola foliei, ridicați brownie din tigaie; transferați pe o tăietură.