Negimaki de vită cu Broccolini și orez
Negimaki de vită cu Broccolini și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,14 USD pe porție. O porție conține 383 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, scallions, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Carne De Vită Și Sparanghel Negimaki, Rulouri Negimaki Cu Carne De Vită Și Sparanghel, și Orez ușor prăjit cu pui și Broccolini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar de căldură. Îndoiți patru bucăți de folie lungi de 18 inci în jumătate; desfaceți și acoperiți în interior cu spray de gătit.
Combinați hoisin, sos de soia, oțet și ulei într-un castron; înveliți carnea de vită cu marinată.
Așezați o mână de scallions și morcovi la capătul a 1 fâșie de carne de vită (vârfurile ar trebui să atârne peste marginile cărnii); înfășurați carnea de vită pentru a închide legumele și fixați-o cu o scobitoare. Repetați cu carnea de vită rămasă, scallions și morcovi.
Așezați 1/4 cană de orez în centrul a 1 jumătate din fiecare bucată de folie; top orez cu 3 rulouri de vită fiecare. Înconjurați orezul și carnea de vită în fiecare pachet cu 1/4 de Broccolini; condimentează totul cu sare și piper. Foliapentru a închide și sertiza 2 laturi ale fiecărui pachet, lăsând 1 parte deschisă; se toarnă 1/4 cană bulion în fiecare pachet. Sertizați a treia parte a pachetelor pentru a sigila; așezați pe grătar; închideți capacul; gatiti pana cand pachetele sunt complet umflate, 10 minute. Tăiați cu grijă folia pentru a deschide; servi.