Nectarine-Sos De Vin Roșu
Nectarine-sos de vin roșu este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bățul de scorțișoară, apă, coaja de lămâie x strip și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Sos de vin simplu pentru friptură și găsirea de oferte pe vin, și Sos De Grătar Chipotle-Nectarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 6 ingrediente în cratiță medie la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți siropul 1 minut. Reduceți căldura.
Adăugați nectarine. Se fierbe la foc mic până când nectarinele sunt fragede, dar încă își păstrează forma, aproximativ 10 minute.
Transferați sosul în castron; rece. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.