Nectarine-Plăcinte De Mână Cu Zmeură

Nectarine-Plăcinte De Mână Cu Zmeură
Nectarine - plăcintele de mână cu zmeură necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 106 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână ou, zahăr, foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Nectarine-Plăcinte De Mână Cu Zmeură, Plăcinte De Mână Cu Zmeură, și Plăcinte De Mână Cu Zmeură Și Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt cu pergament. Într-un castron, combinați nectarina, fructele de pădure și 2 linguri. zahăr. Pe o altă bucată de pergament, tăiați foietajul în patru pătrate egale. Într-un castron, bateți oul cu 1 linguriță. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
NectarinăNectarină
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Periați marginile unui pătrat de patiserie cu spălare de ouă. Lingură 1/4 din amestecul de fructe pe centrul de patiserie. Îndoiți patiseria în diagonală pentru a forma un triunghi. Folosind o furculiță, apăsați marginile pentru a sigila. Repetați cu patiseria rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
OuăOuă
3
Transferați plăcintele pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Periați cu spălarea ouălor rămase; se presară cu 1 linguriță. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
5
Tăiați o mică fantă în partea de sus a fiecărei plăcinte.
6
Coaceți până când plăcintele se rumenesc, 20 până la 25 de minute, rotind foaia din față în spate la jumătatea drumului. Lăsați plăcintele să se răcească pe o grătar timp de cel puțin 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista