Naw Mai Fan
Naw mai Fan necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 525 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de sare, ciuperci shiitake, orez lipicios și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați ciupercile într-un bol și acoperiți cu 1 cană de apă caldă.
Se lasă să stea 30 de minute pentru a se rehidrata. Strângeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere într-un castron mic. Clătiți ciupercile și lăsați-le deoparte. Se strecoară lichidul înmuiat printr-un prosop de hârtie într-o cratiță medie și se lasă deoparte scurt.
Pentru orez, clătiți orezul în filtru sub apă rece.
Adăugați orez, 2 3/4 căni de apă rece și sare în cratița care conține lichidul de înmuiere a ciupercilor. Acoperiți și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
Scoateți capacul, apoi rotiți focul la mediu și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți timp de 15 minute fără a scoate capacul.
Se transferă într-un bol de amestecare, se amestecă oțetul și se acoperă cu un prosop de bucătărie curat și umed și se păstrează la temperatura camerei.
Încălziți uleiul de struguri la foc mediu-mare într-o tigaie sotată. Când uleiul începe să strălucească, rumeniți toate părțile cârnaților.
Turnați cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și reveniți la plită. Reduceți căldura la mediu, amestecați laptele de cocos, sosul de soia și sosul de stridii. Acoperiți și lăsați să gătească timp de 15 până la 20 de minute până când cârnații sunt fierți.
Scoateți cârnații și lăsați să se odihnească. Apoi tăiați pe părtinire. Întoarceți cârnații în tigaie, adăugați orez fiert și amestecați pentru a combina. Condimentați, după gust, cu sare și piper, dacă este necesar.