Natillas
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Natillas ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 224 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, amidon de porumb, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Natillas de ciocolată cu Granita de boabe de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de lapte și gălbenușuri de ou într-un bol mare, amestecând bine cu un bici; deoparte.
Combinați 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb și sare într-o cratiță medie la foc mediu-mare; adăugați treptat restul de 1 3/4 căni de lapte, amestecând constant cu un bici. Se amestecă frișca. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în amestecul de lapte. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand constant cu un tel.
Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte la amestecul de gălbenuș de ou, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte la tigaie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Adăugați unt în amestecul de lapte; se amestecă până se combină.
Așezați tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 25 de minute sau până când crema se răcește, amestecând ocazional. Aruncați fasolea de vanilie. Puneți cremă într-un castron. Acoperiți suprafața de cremă cu folie de plastic; rece.
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer electric la viteză medie până se spumează.
Adăugați 1/4 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Bate în vanilie. Îndoiți ușor 1/2 cană de albușuri bătute în cremă.
Lingurați 1/2 cană cremă în fiecare dintre cele 8 boluri sau pahare cu picioare; topiți fiecare porție cu 1/4 cană rămasă amestec de albus de ou.