Natilla Colombiana (Budincă În Stil Columbian)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Natilla Colombiana (budincă în stil columbian). Această rețetă face 6 porții cu 534 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 404 de fani. Un amestec de lapte condensat, zahăr sau extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Torta Negra Colombiana (Tort Negru Columbian), Postre de Natas (budincă de lapte în stil columbian), și Mazamorra Colombiana (Mazamorra Columbiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 cană de lapte într-un castron mic, adăugați amidonul de porumb și amestecați pentru a-l dizolva, apoi dați deoparte.
Așezați laptele de cocos și nuca de cocos rasă în blender și amestecați până se omogenizează și dați deoparte.
Așezați restul de lapte și bețișoare de scorțișoară într-o oală medie și aduceți amestecul să fiarbă la foc mediu-mic. Când laptele este puțin cald, dar nu fierbe, adăugați amestecul de nucă de cocos.Când laptele începe să fiarbă, adăugați laptele condensat, zahărul și sarea. Se amestecă bine cu o lingură de lemn.
Adăugați amestecul de lapte și amidon de porumb și continuați să amestecați constant.
Adăugați extractul de vanilie. Reduceți focul la minim și continuați să amestecați până când Natilla se îngroașă, aproximativ 10 până la 20 de minute.
Se adaugă untul, se amestecă și se ia de pe foc. Aruncați bețișoarele de scorțișoară. Se toarnă într-un vas de servire sau cupe individuale de cremă.
Presărați praf de scorțișoară deasupra și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei timp de cel puțin 2 ore. Dați la frigider până când este gata de servit.