Nat ' s Buttery caju Crunch

Nat ' s Buttery caju Crunch
Nat ' s Buttery caju Crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 704 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, sirop de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Budinca de caju ciocolata neagra cu criza de caju confiate, Criza De Caju, și Crunch De Nuci De Caju.

Instrucțiuni

1
Ungeți generos sau ungeți o foaie mare de copt și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Într-o cratiță la foc mediu, combinați untul, zahărul, sarea și siropul de porumb. Gatiti, amestecand pana se topeste untul. Amestecați cajuii și creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
CajuCaju
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se încălzește la 300 până la 310 grade F (149 până la 154 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează fire dure și fragile. Se amestecă ocazional cu o lingură de lemn cu mâner lung, astfel încât cajuii să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Se toarnă pe o foaie de copt unsă și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Rupeți în bucăți și depozitați într-un recipient etanș căptușit cu hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista