Nasturi De Caise
Butoanele de caise necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 195g de grăsime, și un total de 3271 calorii. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Nasturi De Caise, Butoane, și Butoane De Blocare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia și bateți până se omogenizează bine. Se amestecă făina și sarea și se bate doar până când aluatul se adună.
Într-un castron mic, bateți albușurile pentru a se amesteca.
Așezați nucile într-un alt castron mic. Formați aluatul în bile de 1 inch. Înmuiați fiecare în albușuri, întorcându-se pentru a acoperi complet, apoi rulați în nuci pentru a acoperi.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit. Apăsați ușor degetul mare în centrul fiecărui cookie pentru a face o indentare.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor 325 până se rumenesc ușor, 18 până la 20 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Puneți aproximativ 1/2 linguriță de gem în centrul fiecărui cookie răcit.