Napolitane Cu Brânză Albastră-Nuc
Brânză albastră-napolitane de nuc este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți brânză, unt, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscuiți cu brânză albastră și nuci, Salată De Brânză Albastră-Nucă, și Pană de nucă și brânză albastră.
Instrucțiuni
Procesați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. (
Amestecul va fi lipicios.) Amestec de lingură într-un castron; se amestecă nucile. Acoperiți și răciți 5 minute.
Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porțiune într-un buștean de 8 inci. Înfășurați în folie de plastic rezistentă; se răcește 1 oră.
Feliați aluatul în felii groase de 1/4 inch; așezați pe foi de copt negreșite.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor. A se păstra într-un recipient etanș până la o săptămână.