Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 287 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci, sare, aluat filo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ovație În Picioare: Cupcakes Port Cu Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză, Napoleoni Port-Fig cu ulei de nucă și cremă de miere, și Filet de vită cu reducere de prune Port-plajă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca). Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Așezați 2 linguri de zahăr pudră într-o sită mică; praf filo ușor cu zahăr pudră. Repetați procedura cu 2 foi phyllo, spray de gătit și zahăr pudră, terminând cu zahăr pudră; apăsați ușor straturile pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Spray De Gătit
Filo Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4
Tăiați stiva phyllo pe lungime în dreptunghiuri de 3 (3 x 14 inch).
5
Tăiați fiecare dreptunghi transversal în 4 (3 x 3 1/2inch) dreptunghiuri pentru a forma 12 dreptunghiuri. Stivați cu grijă 1 dreptunghi deasupra altuia pentru a forma 6 stive; apăsați ușor straturile.
6
Așezați stive pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Repetați procedura cu restul de phyllo, spray de gătit și zahăr pudră pentru a forma 18 stive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
7
Acoperiți stivele de filo cu hârtie pergament; așezați o altă foaie de copt pe pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
8
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când stivele sunt aurii și crocante. Îndepărtați cu grijă foaia de copt superioară și pergamentul. Cool phyllo stive complet pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
9
Aduceți portul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti 10 minute sau pana se reduce la 1 1/2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc; se amestecă miere și 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Sare
11
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați restul de 1/8 linguriță de sare, struguri, zahăr granulat și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Struguri
Suc
Sare
13
Se sotează 10 minute sau până când strugurii sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
14
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
15
Combinați brânzeturile într-un castron mic, amestecând bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Așezați 1 stivă de filo pe fiecare dintre cele 6 farfurii și acoperiți cu 1 linguriță de amestec de brânză și 1 lingură de amestec de struguri. Repetați straturile o dată, terminând cu phyllo stack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Struguri
17
Stropiți 1 linguriță amestec de port pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
18
Presărați fiecare porție cu 1 linguriță de nuci și praf uniform cu restul de 2 lingurițe de zahăr pudră.