Napoleoni De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Napoleonii cu căpșuni. O porție conține 60 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 19 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, biscuiți graham, env. Knox gelatină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Napoleoni Cu Cheesecake Cu Căpșuni, Napoleoni De Căpșuni-Afine, și Napoleoni Cu Cheesecake Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste lapte într-o cratiță mică; lasa sa stea 1 min. Gatiti la foc mic 3 min. sau până când gelatina este complet dizolvată, amestecând constant.
Adăugați zahăr; se amestecă până se dizolvă. Se răcește ușor.
Puneți iaurtul, brânza ricotta și coaja de lămâie în blender; acoperi. Se amestecă până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de gelatină, amestecând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă în castron mediu; capac. La frigider 30 min. sau până se îngroașă ușor.
Se amestecă căpșunile. Dați la frigider încă 30 de minute. sau până când amestecul este de consistență mounding. Completați fiecare dintre cele 12 pătrate graham cu 2 linguri. din amestecul de căpșuni; acoperiți fiecare cu un al doilea pătrat graham. Repetați straturile o dată. Dați la frigider până când este gata de servit. Păstrați deserturile rămase în frigider.