Napoleoni Cu Cremă De Vanilie
Napoleonii cu cremă de vanilie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 368 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, lapte, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Phyllo Napoleons Cu Sos De Mure Și Cremă De Vanilie, Napoleoni Cu Cremă De Lămâie, și Piersici Delicate-&-Napoleoni Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați ușor 2 foi de prăjituri cu spray de gătit. Pe suprafața ușor făinată, desfaceți foile de patiserie.
Tăiați fiecare foaie în 3 benzi de-a lungul semnelor de pliere.
Așezați pe foaia de prăjituri; înțepați ușor cu furculița peste toate benzile. Repetați cu foaia de patiserie rămasă și a doua foaie de cookie.
Coaceți aproximativ 5 minute. Înțepați suprafețele produselor de patiserie cu furculiță pentru a preveni creșterea prea mare a produselor de patiserie în timpul coacerii.
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până se rumenesc.
Scoateți produsele de patiserie din foile de prăjituri; se răcește 10 până la 15 minute.
Într-un castron mare, bateți amestecul de budincă, 2 căni de lapte, vanilie și smântână cu mixerul electric la viteză medie până se formează budinca moale. Capac; refrigerați 10 până la 15 minute.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și 3 lingurițe de lapte. Dacă glazura este prea groasă, amestecați încă o linguriță de lapte până la consistența tartinabilă.
Pe 1 strat de patiserie, întindeți aproximativ 3/4 cană de budincă. Repetați cu un alt strat de patiserie și 3/4 cană de budincă. Se acoperă cu al treilea strat de patiserie.
Întindeți glazura deasupra. Pune deoparte. Repetați pentru a face al doilea desert cu produse de patiserie rămase, budincă și glazură.
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de ciocolată cu microunde descoperite la înălțime aproximativ 30 de secunde sau până când ciocolata poate fi agitată netedă.
Stropiți ciocolata înainte și înapoi deasupra fiecărui desert. Trageți scobitoare prin ciocolată și glazură pentru a crea aspectul marmorat.
Tăiați deserturile în felii de 2 inci. Capac; la frigider până când este gata de servit.