Napoleoni cu brânză de capră Herbată și sparanghel

Napoleoni cu brânză de capră Herbată și sparanghel
Napoleonii cu brânză de capră Herbată și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 424 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 2.45 pe portie. Un amestec de șalotă, usturoi, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Supă cremoasă de sparanghel cu brânză de capră Herbată, Napoleoni de brânză de sfeclă și capră, și Piersici și brânză de capră Napoleoni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați pentru a îndepărta tulpina lemnoasă a sparanghelului,aranjați pe o tigaie cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Stropiți cu mai mult ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor timp de 8 până la 10 minute până când este moale, tăiați în diagonală în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Temperatura inferioară a cuptorului la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți pâinea între două bucăți de hârtie cerată până când este foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați pâinea în jumătate în dreptunghiuri pentru a da 12 dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
8
Ungeți ambele părți cu unt topit. Aranjați pe pergament căptușite foaie de copt, se coace timp de 10 minute, rotiți tigaie, și se coace încă 10 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Într-un castron combinați brânză, usturoi, ceapă, mărar, arpagic, cimbru, suc de lămâie, sare și piper. În timp ce toasturile sunt calde, întindeți 1 linguriță de amestec de brânză pe dreptunghi, deasupra cu sparanghel prăjit. Repetați procedura, apoi așezați un al treilea strat de pâine prăjită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
SparanghelSparanghel
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista