Napoleoni cu brânză de capră Herbată și sparanghel
Napoleonii cu brânză de capră Herbată și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 424 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 2.45 pe portie. Un amestec de șalotă, usturoi, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Supă cremoasă de sparanghel cu brânză de capră Herbată, Napoleoni de brânză de sfeclă și capră, și Piersici și brânză de capră Napoleoni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Tăiați pentru a îndepărta tulpina lemnoasă a sparanghelului,aranjați pe o tigaie cu ulei.
Stropiți cu mai mult ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor timp de 8 până la 10 minute până când este moale, tăiați în diagonală în felii de 1/4 inci.
Temperatura inferioară a cuptorului la 300 de grade F.
Întindeți pâinea între două bucăți de hârtie cerată până când este foarte subțire.
Tăiați pâinea în jumătate în dreptunghiuri pentru a da 12 dreptunghiuri.
Ungeți ambele părți cu unt topit. Aranjați pe pergament căptușite foaie de copt, se coace timp de 10 minute, rotiți tigaie, și se coace încă 10 minute sau până când sunt crocante.
Într-un castron combinați brânză, usturoi, ceapă, mărar, arpagic, cimbru, suc de lămâie, sare și piper. În timp ce toasturile sunt calde, întindeți 1 linguriță de amestec de brânză pe dreptunghi, deasupra cu sparanghel prăjit. Repetați procedura, apoi așezați un al treilea strat de pâine prăjită deasupra.