Napi acoperiți cu Pancetta și Susan

Napii acoperiți cu Pancetta și susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 142g de grăsime, și un total de 1612 calorii. Pentru $10.11 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână napi, pancetta, semințe de susan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Crochete De Cartofi Dulci Acoperite Cu Susan, Salată de spanac ofilită cu somon acoperit cu susan, și Susan prăjit și sparanghel acoperit cu Panko cu burniță de soia-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați 1 felie de pancetta în jurul a 1 pană de nap, acoperind cea mai mare parte a napului. Repetați cu feliile de pancetta rămase și pene de nap.
Tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie cerată.
Bateți oul într-un castron mediu pentru a amesteca și așezați semințele de susan într-un alt castron mediu. Înmuiați fiecare pană de nap învelită cu pancetta în ou bătut pentru a acoperi, apoi înmuiați în semințe de susan, întorcându-vă pentru a acoperi generos pe toate părțile.
Așezați pe foaia de copt pregătită. Faceți înainte: napii pot fi pregătiți cu 2 ore înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se toarnă suficient ulei vegetal într-o cratiță medie grea pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei și încălziți uleiul la 350 buc.F. lucrând în loturi, adăugați pene de nap acoperite cu susan în ulei și prăjiți până când semințele de susan sunt aurii, aproximativ 1 minut (napii vor fi foarte crocanți).
Transferați napii pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aranjați napii pe foaia de copt cu margini și coaceți doar până când napii încep să se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Se presară generos cu sare și piper.