Naan Condimentat
Condimentat Naan ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. O porție conține 355 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 51 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cochet Indian Condimentat de pui cu Naan, usturoi naan , cum se face usturoi naan pe aragaz și cuptor, și naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina de pâine, sarea și drojdia împreună într-un bol de amestecare până când sunt combinate; deoparte. Amestecați mierea, 3/4 cană de apă și 1 1/2 linguri de unt împreună într-un bol de amestecare până când mierea s-a dizolvat. Se amestecă jumătate din amestecul de făină până nu rămân pete uscate. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Se transferă într-un vas uns, se acoperă și se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează în vrac, 1 până la 1 1/2 ore.
Între timp, pregătiți umplutura topind 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu-mic. Se amestecă ceapa, usturoiul, ghimbirul, coriandrul, chimenul, scorțișoara și pudra de chili. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, 10-15 minute. Se amestecă stafidele, nuca de cocos și 2 linguri de apă. Acoperiți și gătiți 10 minute mai mult; deoparte.
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Puneți o foaie mare de copt în cuptor pentru a preîncălzi. Praf o a doua foaie de copt puternic cu făină.
Puneți aluatul și împărțiți-l în 4 bucăți.
Rotiți fiecare bucată într-o rundă de 8 inci, apoi lingurați umplutura în mijlocul aluatului. Aduceți marginile aluatului peste umplutură și prindeți-le pentru a sigila. Rotiți cu grijă aluatul în ovale de 8 inci și așezați-l pe foaia de copt înmuiată. Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească timp de 15 minute.
Transferați cu grijă naanul pe foaia de copt fierbinte din cuptorul preîncălzit.
Coaceți până când naanul s-a umflat și sunt aurii, 10 până la 12 minute.