Măr-zmeură se sfărâmă cu Topping de ovăz-nuc
Apple-zmeură se năruie cu Topping de ovăz-nuc ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 429 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $ 1.55 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați merele de copt, făina, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Arțar-plăcintă cu mere cu Topping de nucă, Galette de mere cu topping de Crumble, și Zmeura Galette cu nuc Struesel Topping pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Unt un vas de copt superficial de 2 litri sau opt ramekins de 6 uncii.
Bateți ovăzul, făina, zahărul brun și sarea într-un bol. Se amestecă nucile. Lucrați în unt cu degetele până când sunt umezite uniform.
Faceți umplutura: curățați merele și tăiați-le în bucăți de 3/4 inci. Aruncați cu zmeura, zahărul granulat, făina, vanilia, nucșoara, scorțișoara și sarea într-un bol mare.
Transferați umplutura în vasul preparat sau ramekins și punctați cu 2 linguri de unt. Strângeți pumnii din amestecul sfărâmat și împrăștiați deasupra fructului.
Coaceți până la aur și bule, 40 până la 45 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Se acoperă cu frișcă sau înghețată, dacă se dorește.