Măr cald și cireș uscat crocant

Măr cald și cireș uscat crocant
Mărul cald și crocantul de cireșe uscate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 528 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.21 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frișcă, nucșoară, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pear și uscate-Cherry Custard Crisp, Gâscă crocantă cu umplutură uscată de cireșe-aluat, și Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc Streusel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Puneți o foaie de copt pe fundul cuptorului pentru a prinde orice scurgeri. Într-un castron mediu, combinați ovăzul rulat cu zahărul brun, făina, 1 1/2 lingurițe de scorțișoară și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Pentru PetreceriPentru Petreceri
3
Adăugați untul topit și aruncați până se umezește uniform, apoi ciupiți toppingul în firimituri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
4
Într-un castron, aruncați merele cu cireșele, zahărul granulat, mierea, sucul de lămâie, nucșoara și restul de 1/2 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Întindeți merele într-o farfurie de plăcintă adâncă de 9 inci. Împrăștiați firimiturile peste mere până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
6
Coaceți aproximativ 45 de minute, sau până când merele sunt fragede, umplutura clocotește și toppingul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
7
Lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute.
8
Se servește cald sau la temperatura camerei cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista