Mănâncă pentru opt dolari: supă de Tortilla

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Eat for Eight Bucks: Tortilla Soup. Această rețetă face 2 porții cu 525 calorii, 33g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de sâmburi din porumb, roșii, 2 cepe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mănâncă Pentru Opt Dolari: Supă De Linte Roșie Marocană, Mănâncă pentru opt dolari: supă de ceapă franceză, și Mănâncă pentru opt dolari: supă de praz cu lămâie și mărar.
Instrucțiuni
Adăugați ulei de canola în tigaia din fontă de 12 inci cu fund greu și puneți—l la foc mare până la sclipire, aproximativ 2 minute (testați temperatura uleiului aruncând o singură bandă de tortilla-ar trebui să baloneze rapid).
Adăugați benzi și amestecați bine pentru a acoperi cu ulei. Se amestecă o dată pe minut până când benzile încep să se rigidizeze și să se coloreze, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când fâșiile sunt la fel de crocante și bronzate, cu câteva minute mai mult. Folosiți o lingură cu fante pentru a o îndepărta pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și sare ușor.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță cu fund greu de trei litri la foc mediu, până când strălucește.
Adăugați ceapa, dați focul la mediu scăzut și gătiți, amestecând frecvent, până când este foarte moale și translucid, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul și pudra de chili și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Se toarnă bulion și se fierbe. (Dacă utilizați pulbere de bouillon, adăugați apă, aduceți la fierbere și amestecați pulberea înainte de a continua.)
Adăugați dovleceii în oală, reglați căldura astfel încât fierbătorii lichizi și fierbeți 5 minute.
Adăugați roșii și fierbeți 2 minute.
Adăugați porumb (și pui, dacă utilizați) și fierbeți 3 minute. Gustați dovleceii pentru coacere; în cazul puțin probabil în care nu este încă gata de mâncare, fierbeți încă un minut sau două. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat cu tortilla, coriandru și brânză.