Mămăliga cu rozmarin și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 209 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 316 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Rețete similare sunt Rozmarin-Parmezan Mămăligă, Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut, și Carne de porc cu mămăligă de rozmarin.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, aduceți la fierbere bulionul de pui, apa, laptele, usturoiul, rozmarinul și sarea. Bateți treptat făina de porumb, puneți focul la mediu-mic și fierbeți amestecul de făină de porumb până când este gros și cremos, amestecând des pentru a preveni cocoloașele, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Făină De Porumb
Rozmarin
Usturoi
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri. Puneți mămăliga în caserola pregătită, adăugând mai mult parmezan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Mamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Presărați blatul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când mămăliga clocotește și se rumeneste deasupra, aproximativ 30 de minute.