Mămăligă cu brânză la cuptor cu Bietă Elvețiană
Mămăligă de brânză la cuptor cu brânză elvețiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, bietă elvețiană, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Mămăligă la cuptor cu brânză elvețiană și brânză, Galete De Mămăligă Cu Praz Și Bietă Elvețiană, și Filet de porc cu smog elvețian și mămăligă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti bietă, îndepărtați tulpinile și coastele centrale. Aruncați tulpinile și tocați coastele; tăiați grosolan frunzele.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Adăugați coaste și 2 linguri de apă; acoperiți și gătiți 5 minute.
Adăugați frunzele; acoperiți și gătiți 5 minute sau până se ofilesc.
Pentru a pregăti mămăliga, puneți 1 3/4 căni de apă, sare și bulion într-o cratiță mare. Adăugați treptat făina de porumb, amestecând continuu cu un bici. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu și gătiți 8 minute, amestecând constant.
Adăugați brânzeturi, amestecând constant cu un bici. Lingurați jumătate de mămăligă într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit, răspândind uniform. Se acoperă cu amestecul de bietă. Puneți smântână peste bietă, răspândind uniform. Adăugați rapid polenta rămasă, răspândind uniform.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute.