Mămăligă cu brânză albastră cu legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 326 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amestec de ciuperci pre exotice, ardei gras, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți cu mămăligă cu brânză albastră, Brânză Albastră, Alune Și Mămăligă Cu Miere, și Mămăligă cu brânză albastră și ciorbă de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciuperci și cimbru; saut timp de 4 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cimbru
4
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, ceapă, ardei gras, usturoi, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru; saut timp de 8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Gras
Legume
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
Sare
5
Combinați laptele, 1/2 cană de apă, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper negru într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Se amestecă polenta; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.